TARVITSETTEKO APUVOIMIA KANSAINVÄLISTYMISEEN?

Onko yrityksellänne intoa ja mahdollisuuksia kansainvälisille markkinoille, mutta puuttuu tekijöitä asioiden eteenpäin viemiseen? Löytyykö hyvä tuote ja ajatuksia sen markkinointiin, jopa alustavia kontakteja, mutta kiireessä ei aikaa ryhtyä toimeen?


Tarjoan teille osaavaa ja tehokasta apuvoimaa kansainvälistymisen käynnistämiseen tai vauhdittamiseen. Olen kokenut toimimaan kansainvälisilla markkinoilla enkä pelkää tarttua toimeen ja viedä asioita eteenpäin. Olen toiminut itse yrittäjänä viimeiset 15 vuotta Koelnmessen edustajana ja tunnen kansainvälistymisen mahdollisuudet. Sitä ennen olen toiminut viennin ja tuotemarkkinoinnin tehtävissä eri yrityksissä, joten yhteyksien hakeminen ja kehittäminen on minulle tuttua.


Voimme aloittaa kansainvälistymissuunnitelman rakentamisesta ja siirtyä nopeasti siitä johdettuihin toimenpiteisiin. Kun yrityksen tarina ja tuotteen ylivoimaisuustekijät sekä konkreettiset tavoitteet ovat selkeinä mielessä, kääritään hihat ja ryhdytään toimeen. Tartun sähköpostiin ja puhelimeen ja aloitan yhteydenotot potentiaalisiin asiakkaisiin. Raportoin sovitusti tuloksista ja autan tarjouspyyntöihin vastaamisessa ja jatkoneuvotteluissa niin halutessanne. Toki palvelu on mahdollista räätälöidä juuri siihen tarpeeseen mikä yrityksellänne juuri tällä hetkellä on.


Voin työskennellä esim. päivän viikossa jonkin aikaa tai sovitun urakan/tuntimäärän. Ota yhteyttä, niin teen mielelläni tarjouksen palveluistani.Päivi Ahvenainen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.