Koelnmessen messutapahtumiin voi ilmoittautua täyttämällä asianomaisen messutapahtuman ilmoittautumislomakkeet ja lähettämällä ne allekirjoitettuina messujärjestäjälle kirjeitse, sähköisesti tai faxilla. Ilmoittautumislomakkeita voi kysellä meiltä tai ne voi hakea kunkin messutapahtuman intrnet-sivuilta "For Exhibitors"-kohdan alta.

Ilmoittautumisen jälkeen kannattaa huolehtia myös mediapaketin tilauksesta, se on kaikkien näytteilleasettajien tilattava ja sen avulla saatte yrityksenne ja tuotteidenne tiedot näkyville katalogiin ja  internet-sivuille.

Messuosaston tilaus on vasta paikkavaraus, joten osastorakennus tulee myös suunnitella ja tilata itse. Osaston rakentamisessa voitte kääntyä Koelnmesse Servicen puoleen, heidän tarjoamiaan vakio-osastovaihtoehtoja voitte tarkastella tästä. Tilaukset hoituvat kärtevästi Koelnmessen Service Portalissa, jonne saatte tunnuksen ilmoittautumisenne jälkeen. Koelnmesse Serviceltä voitte tilata myös mainostilaa messuille sekä muita palveluita kuten messuemäntiä tai tietoliikenneyhteyksiä.

Autamme Teitä mielellämme kaikissa messujen suunnitteluun tai toteutukseen liittyvissä kysymyksissä.